Det händer i Eneas

Grattis till Camilla som vann årets vandringsbild

more

Ett stort tack till Team Energy för motiveringen, och till våra medarbetare som deltog i vandringstävlingen. Vi på Eneas är stolta över er och inte minst över Camilla som uppvisade både råstyrka och fotoförmåga under årets Tio på Topp i Drammen. Såhär beskrev hon det med egna ord:

«Det var väldigt kul att höra att jag vann. Fotot föreställer ett av de bästa ögonblicken som jag vill komma ihåg från alla dessa vandringar. Efter att ha satt ett nytt tidsrekord upp till Knabben för att hinna se solnedgången från en av Drammens/Nedre Eikers finaste utkiksplatser, så möttes jag av denna syn på toppen. Allt stämde. Ljuset, stämningen, balansen i motivet, och hur motivet fångar ögonblicket och den magiska känslan av att nå toppen.»

Bilden är tagen i samband med Företagsidrottens tävling Tio på Topp Drammen, där Team Energy deltog. Camillas bild korades till “årets vandringsbild”, gratulerar!

Uttalande på Facebook om Tio på Topp Drammen hittar ni här.

Ni kan även läsa mer i en artikel av Dagsavisa Fremtiden här.

Skrivet av Tore Christian Lie 2016-03-01

Skrevet av Tore Christian Lie 01.03.2016


Warning: Undefined variable $queried_object in /home/dethande/public_html/wp-content/themes/eneas/single.php on line 245